Magyar English
Miért a GWT?
Mai gazdasági környezetünkben, a fennmaradáshoz vagy előrejutáshoz, elengedhetetlen, hogy minden olyan lehetőséget kihasználjunk, amely olcsóbbá, gazdaságosabbá teszi kutakmunkavégzésünket.

Cégünk kifejlesztett egy olyan kútoszlop/tankoló automata családot, mely ellenőrizhetővé teszi telephelyi tankolásait, megszünteti az esetleges üzemanyaggal való visszaéléseket, ugyanakkor esetenként, éves több millió forintos megtakarítást is jelenthet Önnek. Berendezésünk kezelő személyzet nélkül biztosítja, hogy a sofőrök tankolása minden esetben pontos és ellenőrzött legyen, valamint olyan adminisztrációs munkától mentesíti a felhasználót, mely elengedhetetlen, hogy a tankolásokat, átlagfogyasztásokat, gépjármű költségeket átfogóan láthassa.

A GWT kútoszlop család Svájci (FMT) és Olasz (PIUSI) alkatrészek felhasználásával, Magyarországon készül. A berendezés, a szoftver és a hardver Magyar fejlesztés, természetesen Magyarországon gyártjuk ezeket. A kezelő felület Magyar nyelvű.

Kereskedelmi gázolaj visszatérítés

A felhasználó az Interneten jelszavas bejelentkezés után a jogosultságának telepítésmegfelelően megnézheti a tankolásokat teherautónként és / vagy sofőrönként és az adóvisszatérítésre alkalmas, a törvénynek megfelelő dokumentumot készíthet a tankolásokról, amelynek segítségével benyújthatja gázolaj visszatérítési igényét. Plusz szolgáltatásként, a Webtransport rendszerbe bejelentkezve ingyenes készletnyilvántartással is segítjük munkáját. Az aktuális készlet grafikonon és táblázatban is látható. Amennyiben a gázolaj kimérő szerkezet gázolaj készlete 10% alá csökken, a grafikon pirosra vált. Lehetőség van online email értesítésre a készletszint kritikus csökkenése esetén, így sohasem fog váratlanul elfogyni tartályából az üzemanyag.

És még miért a GWT?
- Mert 34 éves tapasztalatunkkal már 14 éve gyártjuk termékeinket
- Mert jelenleg is a legfejlettebb technológiát alkalmazzuk
- Mert energiatakarékos berendezést gyártunk
- Mert a számla végösszege azonos, az ajánlatban szereplő árral
- Mert akinek fontos a biztonság az minket választ
- Mert a referenciáink valós cégek

...és mert nem csak a piacvezetők, de a legjobbak is akarunk lenni!

 

Hitelesítés

hitelesítésFelhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a jelenlegi jogszabályi előírások nem teszik kötelezővé a kimérő szerkezet hitelesítését, ezért a termékeinket beállítva (bekalibrálva) értékesítjük és szállítjuk, de mérési pontosságuk alapján nem lenne akadálya a hitelesítésnek!

2016 GWT SYSTEM© | Minden jog fenntartva!